Тема: Семейство розоцветни

Теми, усещане, случаи
Сливане на методи заедно.

Лектор: Геновева Георгиева
учител в онлайн училище по хомеопатия.

За мен

Аз съм регистриран хомеопат от България, живея в Обединеното кралство от октомври 2019 г. Моята практика започна преди повече от 10 години. Аз съм учител в „Homeopathyvoice Online school“, обучавайки начинаещи и напреднали хомеопати от 2015 г.
Завърших първоначалното си образование в LCCH (Лондонски колеж по класическа хомеопатия – български клон) през 2007 г. След това завърших двугодишен медицински курс в Национална спортна академия и двугодишен видео курс – открит от д-р Раджан Санкаран в „Форум за хомеопатия в центъра“.
От 2013 г. до 2018 г. посещавам годишни магистърски курсове в Международната академия за напреднала хомеопатия „Другата песен“ – Мумбай.
Представител на академията за България организираше ли семинари и курсове с д-р Раджан Санкаран и други учители?
Организира първия курс в Европа с шестима преподаватели от академията „Другата песен“. Член съм на WISH (Световния институт по хомеопатия на сетивата).
Написа две книги: „Новият метод на усещане в хомеопатията“ и „Синергия – иновации в хомеопатията“.
В моята практика използвайте класическа хомеопатия, метод на усещане, система на Михал Якир и някои други методи. Интересувам се също от регресия, повторно отпечатване на матрицата, медитация, арт терапия и др. И ги прилагам в практиката си. Приемането на случаи е моята страст и аз обичам този процес на разбиране на човешката душа до най-дълбока точка.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.